Välkommen till Eventbusters  specialisten inom fotobås, vi hjälper dig med ett kvalitativt fotobås för festen, kickoffen, eventet eller mässan. Vi ser till att ni får en komplett produkt och upplevelse levererad i högsta kvalité.

Vi erbjuder utskrifter med unika möjligheter för branding just för ditt event. Valfri text på utskriften, självklart i passformat och även med möjligheten att skicka kortet digitalt. Via fotobåset kan du enkelt dela fotot direkt via sociala medier om så önskas.

Våra fotobås är tillverkade i vår egna fabrik med den senaste teknologin för att bemöta högt ställda krav på kvalité. Vi har flera års erfarenhet av eventproduktion och har sedan 2014 anordnat företagsevent, idrottsevenemang, bröllop och andra privata fester.

Företaget är beläget mitt i centrala Stockholm men levererar till hela Sverige.

Vi har en herrans massa fotobås för uthyrning i olika storlekar, tveka inte att kontakta oss för en offert.

Vill ni bli en av oss? Vi söker alltid efter trevliga och ambitiösa medarbetare som brinner för service och event. För mer information, skicka oss ett mail och en kort presentation / CV  till michael@eventbusters.se så hör vi av oss när vi har en öppning.

Säkra ditt fotobås!